Winkelwagen (0)

Vragen

Veelgestelde vragen en handige informatie over onze producten

Al onze producten worden met veel passie en toewijding gedrukt. Het gehele assortiment bestaat uit producten van goede kwaliteit. We vinden het dan ook erg belangrijk als er klachten zijn over de kwaliteit van een product zodat wij hier achteraan kunnen gaan. Wij hanteren de nieuwe drukmethodes waardoor de kwaliteit van de bedrukking op zijn best is. Wij bedrukken al onze producten met originele flexfolie van de bekende merken, wat inhoudt dat de bedrukking niet uit te wassen is of beschadigd na veelvuldig gebruik (mits aan de wasvoorschriften wordt gehouden). 

Hoe werkt het samenstellen van een product?
Bij elk product staat een afbeeldingen met alle glitterkleuren, alle normale kleuren en alle lettertypen. Je kan de kleuren en lettertypen dus uitkiezen met hulp van de foto's. Als een deken bijvoorbeeld in 2 varianten leverbaar is zoals bubbeldeken of rozenmotief, dan staat ook hier een foto van tussen de producten. Vul alle opties goed in want dat is ook hetgeen wat je thuis gestuurd krijgt! Kom je er niet uit? Mail of bel gerust we helpen je graag!

Ik wil graag een ander ontwerp bedrukken dan op jullie site te vinden is kan dat?
Jazeker, wij staan open voor al je ideeen! Lever ons de benodigde informatie aan dan sturen we je zsm een ontwerp toe.

Ik wil graag mijn product laten drukken in een kleur die niet op jullie website staat kan dat?
Jazeker, als je aangeeft welke kleur je wilt dan kopen wij die in voor je. Je hoeft hier niks extra's voor te betalen het kan enkel de levertijd vertragen. Er zijn enorm veel kleuren en ze staan lang niet allemaal op onze website, wij hebben een selectie gemaakt uit de meest populaire kleuren.

Waarom staan er bij sommige producten alleen de glitterkleuren om te bedrukken?
Bij veel producten zoals de badjasjes staan enkel de glitterkleuren voor bedrukking omdat de normale kleuren iets minder mooi gedrukt kunnen worden. Veel webshops verkopen de normale kleuren wel op deze producten maar zelf vind ik het niet perfect omdat je de structuur stof er doorheen ziet. Het is niet heel storend maar zelf zou ik er niet trots op zijn om het te verkopen. Wil je toch graag een kleur zonder glitter? Dat kan, mail het even of geef het door tijdens het bestellen. 

Als de baby geboren is wil ik eigenlijk zsm de bestelling in huis hebben kan dat?
Geef ons een seintje als het een spoedbestelling is, dan zullen wij zeker ons best doen om binnen 1-2 werkdagen te verzenden. 

Ik wil graag mijn eigen product laten bedrukken, iets wat jullie niet verkopen kan dat?
Jazeker, je kan het product opsturen, zo betaal je enkel voor de verzendkosten en de bedrukking. Vraag naar de tarieven!

Kunnen jullie mijn kraamcadeau rechtstreeks naar de gelukkige ouders verzenden of naar het ziekenhuis?
Jazeker, vul dit adres in bij de leverings informatie, wij zullen er geen factuur bij doen.

Kan ik de bedrukking uitwassen?
Nee gelukkig drukken wij onze producten met een hittepers, het smelt dus helemaal in het product zelf en daardoor is de bedrukking van goede kwaliteit en zal deze niet vervagen. (mits je je houdt aan onze was voorschriften).

Wasvoorschriften voor onbedrukt textiel:
De wasvoorschriften voor onbedrukt textiel staat in het kledingstuk zelf vermeld, dit kan je gewoon aanhouden.

Wasvoorschriften voor bedrukt textiel:
Wij bedrukken zelf ingekochte babykleding, dat houdt in dat de wasvoorschriften die in het product zelf staan kunnen afwijken van ons advies voor bedrukte kleding. Hanteer dus nooit de labels in de kleding!

In principe kan alle kleding gewassen worden op 40 graden. Ons advies is wel om alles binnenste buiten te wassen in verband met het kleurbehoud van de bedrukking. Tip: In verband met het milieu adviseren wij om te wassen op 30 graden!

Gooi bedrukte kleding niet in de droger! Laat de kleding 'gewoon' aan de waslijn drogen. Ben je van plan om alle babykleding toch in de droger te gooien? koop dan een maatje groter.

Het strijken van bedrukte kleding kan alleen binnenstebuiten! Strijk nooit de bedrukking zelf!