Winkelwagen (0)
Spiegels voor de kinderkamer | Babydrukwerk

Spiegel op de kinderkamer voor meer sfeer!

Je kan de kamer van jou kindje in een handomdraai omtoveren tot een gezellige leuke speelplek voor je kind.
Hang bijvoorbeeld een leuke spiegel op dan zal je zien dat dit direct meer sfeer geeft. Zelfs een baby kan genieten van een spiegel; ga er samen voor staan en waarschijnlijk zal hij gaan lachen! Al...

Spiegel op de kinderkamer voor meer sfeer!

Je kan de kamer van jou kindje in een handomdraai omtoveren tot een gezellige leuke speelplek voor je kind.
Hang bijvoorbeeld een leuke spiegel op dan zal je zien dat dit direct meer sfeer geeft. Zelfs een baby kan genieten van een spiegel; ga er samen voor staan en waarschijnlijk zal hij gaan lachen! Als je dochter later wat groter is kan ze de spiegel goed gebruiken om haar haartjes in orde te maken voor school!

Wat voor kinder spiegels verkoopt babydrukwerk?

Wij verkopen spiegels voor op de meisjes en jongens kamer. Uiteraard gaan we mee met alle nieuwe trends op het gebied van kids.
Momenteel hebben we voor de dames een prachtige unicorn spiegel. Deze eenhoorn spiegel maakt de roze kamer van je kleine prinses weer compleet!
Voor de heren hebben we een mooie kroon of een lief wolkje als spiegel!

- Unicorn spiegel
- Kroon spiegel
- Wolk spiegel
- Wimper spiegel

De spiegels zijn gemakkelijk te bevestigen met plakstrips op de achterkant. Een schroef of spijker is dus niet nodig. De spiegels zitten zeer stevig en veilig vast op de wand. Je hoeft dus zeker niet bang te zijn dat de spiegel zomaar van de muur valt. Maak de kinderkamer compleet met de leukste kinderkamer accessoires

Meer